VENO – HODO – samenvatting

Op een koud en winderig sportpark De Benten was zondag middag om 14 uur de aftrap van de degradatie kraker VENO -HODO. Helaas werkte het veld ook niet mee en goed voetbal was bijna niet mogelijk.

De eerste kans was al na 4 minuten voor VENO  maar Roy Visscher had het vizier nog niet op scherp, amper 3 minuten later was het wel raak, een prima voorzet vanaf de rechterkant werd goed binnen gekopt door spits Frank Post en hij bracht de score op 1-0. Het duurde tot de 28e minuut eer HODO haar eerste kans had, keeper Jos Bril hield de geheel vrijstaande Stefan Kikkert van scoren af.

De eerste helft kibbelde verder met kleine kansjes aan beide kanten maar gescoord werd er niet meer.

HODO begon de tweede helft goed en begon direct het doel van VENO onder vuur te nemen en dat leverde een aantal mogelijkheden op en in de 61e minuut viel dan ook de terechte gelijkmaker, een goede lange bal op Boy Schonewille werd uiterst beheerst over de te ver uit zijn doel staande goalie getikt en hij bracht de stand op 1-1. HODO bracht de snelle Mol in het veld  en ging door met kansen creëren , een schot van Justin Snippe ging rakelings naast en even later schoot ook Stefan Kikkert rakelings naast, HODO rook bloed en ging nog een keer aanvallend wisselen en bracht Carlo Koopman in het veld ,maar zoals vaker gebeurd in het voetbal viel de goal juist aan de andere kant , aanvoerder Wind zag keeper Snijder te ver voor zijn doel staan en schoot van grote afstand de bal in het net en bracht hiermee de 2-1 op het bord. HODO ging door met aanvallen maar tot grote kansen kwam het niet meer en in blessure tijd maakte Niels Visscher er ook nog 3-1 van. Een jammerlijke nederlaag in een duel waar HODO zeker niet minder was maar wel met lege handen achter bleef. Voor trainer Prins zaak dat ze het tij snel keren en punten gaan halen, te beginnen volgende week zondag thuis tegen Beilen aanvang 14.00 uur op sportpark het Hoge Bos