Apostolisch Genootschap in Hoogeveen ondersteunt Slaapzaktie voor Oekraïne.

Apostolisch Genootschap in Hoogeveen ondersteunt Slaapzaktie voor Oekraïne.

Hoogeveen-Met de Oekraïense winter op komst en grote problemen rond de energievoorzieningen, wordt de situatie voor kinderen en volwassenen in Oekraïne steeds schrijnender. Om deze kinderen en gezinnen bij te staan, is MYzwolle in gesteund door hulporganisatie Wereldwijd voor Kinderen (WWvk) een actie gestart. Het doel van WWvK is om voor 1 december a.s. zoveel minstens 1000 slaapzakken in te zamelen. Dekens en warme jassen zijn daarnaast ook dringend nodig: en dus welkom. MyZwolle (www.Myzwolle.nl ) heeft hulp gezocht in veel plaatsen in Nederland om de opbrengst zo groot mogelijk te maken. De organisatie heeft inmiddels veel ervaring met het transport van goederen rechtstreeks naar de gewenste plekken in Oekraïne.

Wilt u een slaapzakken, dekens of jassen bijdragen dan kunt u deze, uiteraard schoon en heel, inleveren op
zaterdag 26 november van 10.00 tot 12.00 uur in het gebouw van het Apostolisch Genootschap aan de van Limburg Stirumstraat 84, 7901AT Hoogeveen.
Mocht dit tijdstip voor u echt onmogelijk zijn, of heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met 06 103 313 21.

Voor 1 december zullen de slaapzakken naar het inzameladres in Zwolle worden gebracht. Zodra de hele actie is afgelopen zullen alle slaapzakken direct vanuit Zwolle op transport gaan naar Oekraïne.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord