Zakelijk

Fred Schuurman nieuwe CFO Unigarant Verzekeringen

Hoogeveen – Fred Schuurman start op 1 december als financieel directeur bij Unigarant Verzekeringen N.V. en UVM Verzekeringsmaatschappij. Schuurman komt over van Achmea, waar hij financieel directeur was van de divisie Schade & Inkomen. Schuurman volgt als CFO Will Hoogstad op, die het bedrijf per 1 januari verlaat. 
Fred Schuurman: “Ik ben blij dat ik deel uit ga maken van een bedrijf dat niet alleen streeft naar zakelijk succes maar ook naar maatschappelijke impact. Ik kijk ernaar uit om vanuit mijn kennis en ervaring verder te bouwen aan een sterk financieel beleid waar de huidige financiële wereld om vraagt.”
Floor van Workum, CEO van Unigarant: “Wij zijn zeer verheugd met de komst van Fred. Hij is een doorgewinterde CFO uit de verzekeringsbranche en brengt een schat aan relevante kennis en ervaring mee. Bovendien past hij uitstekend bij het ondernemende en innovatieve karakter van Unigarant.”
Over Unigarant
Unigarant is specialist in particuliere schadeverzekeringen voor mobiliteit, reis en vrijetijdsbesteding. De verzekeringen worden onder het label Unigarant verkocht in het intermediaire kanaal via assurantietussenpersonen, volmachten, retailers en reisbureaus. Het label ANWB Verzekeren richt zich op directe verkoop.

Geef een reactie