Dirk-Scheele-Pepernotenrpret-©-Willem-Schalekamp-De-Tamboer-Hoogeveen
Amusement

Theater programmering 25 t/m 27 november 2022

Girls on Fire | Opvliegers

Vrijdag 25 november | 20.15 uur | show

 

Girls-on-Fire-Fotograaf-Ivo-Rikkert_De-Tamboer-Hoogeveen

De OPVLIEGERS zijn terug! Girls on fire behaalden overdonderende successen met de theatervoorstelling OPVLIEGERS. De vriendinnen Antje Monteiro, Joanne Telesford en Hilke Bierman komen nu ook naar Hoogeveen met het feelgood concert: Opvliegers Girls on fire!

Een show vol bekende hits die elke vrouw kan meezingen, zoals I’m every woman, Respect, Girls just wanna have fun en Telkens weer. De hits worden afgewisseld met zeer herkenbare, persoonlijke, ontroerende en hilarische verhalen. Want hoe ‘50’ zijn deze vrouwen eigenlijk? Nooit gaven deze drie dames zich zo bloot. Antje Monteiro, Joanne Telesford en Hilke Bierman zijn 50+ and still on fire. Een voorstelling voor iedereen die houdt van meezingen, meedansen en lachen. Hét vriendinnenuitje van het jaar.

Voor tickets en info: www.detamboer.nl

 

 

René van Meurs | 2636

Zaterdag 26 november | 20.30 uur | cabaret

René staat aan de vooravond van een nieuwe fase! Met z’n levenservaring en z’n goeie gedrag. En dan moet je er ineens echt wat van gaan maken. Zijn eerlijke verhalen en hilarische anekdotes zitten bomvol steengoede grappen. Deze cabaretvoorstelling is uitverkocht. Wie nog kaarten wil bemachtigen, kan zich op de wachtlijst laten plaatsen bij het theater. Zodra er kaarten vrijkomen, word je hiervan, op volgorde van aanmelding, op de hoogte gebracht.

 

meer info: www.detamboer.nl

 

 

Dirk Scheele | Pepernotenpret 2+
Sinterklaas in De Tamboer

Zondag 27 november | 15.00 uur | kids

 

Dirk-Scheele-Pepernotenrpret-©-Willem-Schalekamp-De-Tamboer-Hoogeveen

Dirk Scheele nodigt alle hulppieten en hulpsinterklazen van Hoogeveen uit voor een vrolijk, muzikaal Sinterklaasfeest in De Tamboer. Je hoort allemaal bekende en nieuwe Sinterklaasliedjes, zoals Zie ginds komt de stoomboot en Zie de maan schijnt door de bomen. De zangpieten helpen je in het Spaans te tellen bij Pepernotenpret. Dirk zet zijn schoen, help je hem mee met het zingen van Sinterklaas kapoentje? Als we allemaal hard genoeg zingen, komt de Sint misschien wel een deuntje meespelen. Extra leuk wordt het als je verkleed komt als hulppiet of hulpsint.

Na afloop ontmoet je Dirk, Sinterklaas en zijn Pieten in de foyer.

 

Voor tickets en info: www.detamboer.nl

 

 

Spinvis | Soms breekt er een hart, soms blaft er een hond
Zondag 27 november | 15.00 uur | muziek

 

Spinvis-Soms-Breekt-Er-Een-Hart-Soms-Blaft-Er-Een-Hond-©-Han-Ernest-De-Tamboer-

Het leven zit vol verrassingen en onverwachte wendingen. Vreselijke ervaringen, zoals mensen waar we afscheid van moeten nemen. Onbeduidende dingen, zoals een blaffende hond. Hoe blijf je staande in deze chaos? Spinvis (Erik de Jong) probeert orde aan te brengen. Hij speelt ook nummers van zijn laatste album 7.6.9.6. Pareltjes waarbij hij zoals altijd speelt met de Nederlandse taal.

Sinds 2001 kan popminnend Nederland niet meer om Spinvis (Erik de Jong) heen. Zijn debuut maakte een onuitwisbare indruk en zette een nieuw genre op de kaart: singer-sample-songwritermuziek. Spinvis heeft al vele prijzen achter zijn naam staan. Zo heeft hij in 2021 De Gouden Notenkraker van zijn vakgenoten gekregen, omdat hij live zo invloedrijk en toonaangevend is. Eerder ontving hij de Johnny van Doornprijs voor de Gesproken Letteren, de Zilveren Harp en de Annie M.G. Schmidtprijs. Na vele tours langs podia en theaters voor corona toert Spinvis in 2022 weer met band langs de theaters. Zondag 27 november te zien in De Tamboer.

 

Voor tickets en info: www.detamboer.nl

Geef een reactie