Guido Weijers breekt record – De Oudejaarsconference in Theater De Tamboer

Voor het eerst in de geschiedenis is er iemand die meer dan tien keer De Oudejaarsconference op nationale tv doet. Cabaretier Guido Weijers breekt daarmee een record! Op donderdag 15 december komt hij naar Theater De Tamboer te Hoogeveen om zijn nieuwe grappen en scherpe humor alvast te try-outen.

Wat is een try-out?
“Op TV ziet iedereen een shows die ‘af’ is. Wat veel mensen niet weten is dat die show in theaters maandenlang wordt uitgeprobeerd en bijgeschaafd tijdens deze try-out tour. Elke dag probeer ik nieuwe grappen en verhalen uit. Theater is live. Dat is veel spannender. Kwetsbaarder kun je een artiest niet zien. Gek genoeg vind ikzelf, en ook het publiek, juist deze rauwe, spontane avonden vaak het leukst.”

Speel je graag in Hoogeveen?
“Hoogeveen is fantastisch. Door de jaren heen heb ik er mooie herinneringen opgebouwd. Hoog tijd en veel zin om er nieuwe herinneringen te maken!”


Waar moet een Oudejaarsconference aan voldoen?
“Een goede Oudejaarsconference werpt een kritische blik op gebeurtenissen in de samenleving, maar brengt ook veel goede vibes. Ik ben niet van het klagen, maar juist van veel lachen en opgeladen vol energie weer naar huis gaan. Ik ben wel regelmatig fel en zonder filter, maar m’n intentie is altijd positief. In deze donkere tijden mag humor niet ontbreken! Deze hofnar komt naar Hoogeveen! Ik kijk uit naar 15 december”, aldus Weijers.

Kaarten zijn te reserveren via: www.guidoweijers.nl/speellijst

foto: Loens Media

Deel dit bericht!

Geef een antwoord