Zakelijk

Hoe toekomstbestendig is Ondernemend Hoogeveen?

Duurzaamheid gaat om toekomstbestendig ondernemen, zowel thuis als op het werk. Ook in tijden van crisis. Of je zou kunnen zeggen: juist in tijden van crisis.!

Helga van Leur is meteoroloog en bekend als voormalig weervrouw van RTL. Haar grote passie ligt bij hoe wij als mens op een positieve manier de toekomst kunnen beïnvloeden. Zij zal ons op interactieve- en inspirerende wijze meenemen in de wereld van het weer, klimaat, duurzaamheid en ons gedrag.

Duurzaamheid is niet per definitie duur.

Hoe toekomstbestendig is Ondernemend Hoogeveen? Waar staat Hoogeveen in dit plaatje en wat is er nog te doen voor ondernemend Hoogeveen ? Diverse sprekers nemen ons mee
richting de toekomst. Gert-Jan Kreeft is projectleider Toekomstbestendige Bedrijventerreinen en neemt ons kort mee in de eerste stappen die zijn genomen en het belang van deze doorontwikkeling.

De Rabobank participeert in veel duurzaamheidsprojecten en ondersteunt vanuit het solidariteitsfonds veel initiatieven. Zij delen hun ervaring met ons. Het IBDO (Ik Ben Drents Ondernemer) wil Drentse ondernemers een steuntje in de rug geven in diverse fasen van het ondernemerschap en hebben kennis van diverse subsidieregelingen waar gebruik van gemaakt kan worden.

Deze avond kunt u de klimaatburgemeester Hoogeveen ontmoeten en wethouder Jeroen Westendorp. Hij is verantwoordelijk voor de Portefeuille Duurzaamheid, energietransitie, milieu en afval. Onze gezamenlijke inkoop partners PM energie en Renewi zijn deze avond aanwezig met een stand. Alle ondernemers uit de gemeente Hoogeveen, zowel leden als niet-leden van Ondernemend Hoogeveen zijn welkom op deze inspirerende avond. De gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

Programma 22 november in de Tamboer
16.30 – 17.15 uur inloop met soep en broodjes
17.15 – 20.00 uur programma met tussentijdse pauze
20.00 – 21.00 uur gelegenheid netwerken,
hapje en drankje en bezoek standhouders

Ondernemend Hoogeveen nodigt u uit op 22 november
16:30 – 21:00 uur, Locatie Theater De Tamboer

Meld u nu aan via:
communicatie@ondernemendhoogeveen.nl

Geef een reactie