Sfeervolle lichtjesroute bij het Blokland in Noordscheschut

Noordscheschut – De kinderen van Kindcentrum het Blokland in Noordscheschut hebben afgelopen weken hard hun best gedaan om een zo mooi mogelijke lampion te maken.

Natuurlijk gaan ze vandaag hiermee langs de deuren en zingen ondertussen de mooiste Sint Maarten liedjes. Wat weer beloond gaat worden met wat lekkers. Maar naast de mooie lampions waren alle lokalen sfeervol aangekleed met de allerlei knutselwerken.

Het Blokland

Al sinds de jaren ’30 is Het Blokland een bekende school in Noordscheschut en omgeving. Het markante van de school is de kleinschaligheid. Kinderen zitten in kleine groepen en krijgen zo alle aandacht die ze verdienen. Ons onderwijs is modern, gepersonaliseerd en dat moet zo blijven.

Kindcentrum

Integraal kindcentrum het Blokland is gevestigd in Noordscheschut. Vanuit een gezamenlijke visie bieden wij vanuit onze stichting onderwijs en opvang aan vanaf 0 t/m 13 jaar. Ons kindcentrum bevat kinderopvang, peuteropvang, VSO/BSO en basisonderwijs. Het kindcentrum is geopend van 06.30 uur tot 18.30 uur. Wij bieden voor de kinderopvang, peuteropvang en BSO zowel vaste contracten, als flexibele contracten aan. Meer informatie hierover vindt u op www.tamariki.nl

Wij werken binnen ons kindcentrum met combinatiegroepen en maken gebruik van meerdere ruimtes in het gebouw. Zo is er een specifiek gedeelte voor de kinderopvang, waaraan ook de twee slaapkamers grenzen. Hier kunnen de baby’s en peuters hun slaap doorbrengen. De andere ruimte gebruiken we vooral tijdens de BSO uren voor en na schooltijd. Beide ruimtes zijn groot en bieden genoeg mogelijkheden om te kunnen spelen en ontdekken. Daarnaast beschikken we over een mooi ruim schoolplein, waar alle kinderen van het kindcentrum gebruik van kunnen maken.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord