eerste nederlaag van dit seizoen voor V.V. Tiendeveen

Tiendeveen – Het vlaggenschip van V.V Tiendeveen heeft gisterenavond in Steenwijk tegen Steenwijker Boys, haar eerste nederlaag van het seizoen geleden.

Tijdens de beginfase van de eerste helft kregen de Tiendeveners een enorme mogelijkheid om op voorsprong te komen. Helaas werd deze kans niet omgezet in een voorsprong. Na deze onbenutte kans groeide de thuisploeg in de wedstrijd en domineerden op het kunstgras de wedstrijd. De Tiendeveners probeerden af en toe wat terug te doen. Echter, verder dan één echte grote kans kwam men niet meer. Steenwijker Boys wist zich wel raad met de kansen en zo zocht men de kleedkamers op met een 2-0 voorsprong in het voordeel van de thuisploeg.

Na de thee verscheen er een strijdlustig en heel ander Tiendeveen binnen de lijnen. Een ploeg die ondanks een 2-0 achterstand met lef op jacht ging naar de aansluitingstreffer. Deze kwam er ook via Roy Beekelaar (2-1), echter kwam deze vertoonde strijdlust en wederom een aantal kansen te laat om nog een punt uit het vuur te slepen. Wel zag men dat Tiendeveen één van de topploegen kan zijn in deze klasse als men maar geloof heeft en dit ook uitstraalt op het veld.

De scheidsrechter hielp ook niet echt mee door tijdens de tweede helft het vele tijdrekken aan de kant van Steenwijker Boys toe te laten. De leidsman hield zich zaterdagavond merkwaardig genoeg bezig met het wegsturen van fotograven, en het blokkeren van een Tiendeveen speler tijdens de openingstreffer van de thuisploeg. Tevens had de arbiter rustig ietwat vaker mogen optreden tegen bepaalde woorden die geroepen werden vanaf de zijkant.

Al met al was de eerste helft duidelijk voor Steenwijker Boys. De tweede helft verdiende ons vlaggenschip op zijn minst een gelijkspel. Enig lichtpuntje was dat de concurrentie ook punten verspeelde en er volgende week op Sportpark de Veenhoek tijdens de strijd om de eerste periode, een echte kraker op de agenda staat als Bargeres op bezoek komt in ons dorp.

Dat de club weer leeft, bleek wel aan het feit dat er veel supporters in een volle touringcar met de selectie de tocht maakten richting de Provincie Overijssel. Namens de staf en selectie bedankt! Blijf ons ook in de toekomst steunen zodat wij gezamenlijk weer sportieve hoogtepunten kunnen vieren.