Algemeen

Nieuw onderkomen Toeristisch Info Punt Hollandscheveld

Een jaar of acht geleden is op initiatief van Plaatselijk Belang het z.g. Toeristisch Info Punt ingericht. Destijds stelde EP:Kuik aan Het Hoekje ruimte hiervoor beschikbaar. Het bezoek aan het folderpunt, waar men veel foldermateriaal over de omgeving van Hollandscheveld, wandel- en fietsroutes en divers ander toeristisch materiaal kon aantreffen, was niet bijzonder groot.

Waarschijnlijk ook omdat bezoekers van Hollandscheveld de locatie niet als echt logisch ervoeren of niet konden vinden. Daarom heeft Plaatselijk Belang een nieuwe locatie gevonden in de winkel van Riet Dekker, cadeau- en hobbywinkel Roseau aan Het Hoekje.
Vanaf begin augustus liggen bij Roseau nu de folders, kaarten, tientallen fiets- en wandelroutes  en informatie over gezellige uitjes in de omgeving van Hollandscheveld. Uiteraard is deze informatie niet alleen bedoeld voor de toeristen maar ook Hollandschevelders kunnen hier terecht voor bijvoorbeeld veel leuke wandel- of fietsroute over verschillende afstanden die allemaal als startpunt Hollandscheveld hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen