Amusement

Zware sneeuwstormen in theater De Tamboer

Hoogeveen – Afgelopen zaterdagavond stormde het in Theater de Tamboer. De cirque nouveau groep Flip Fabrique trad op in de Tamboerzaal met hun nieuwe optreden ‘Blizzard’. Flip Fabrique is daarmee de tweede groep in dit genre die in korte tijd optreed. Binnenkort volgen ook Gravity & other myths op zaterdag 4 maart en Machine de Cirque op zaterdag 29 april. Voor deze optredens zijn nog kaartjes verkrijgbaar.

Flip Fabrique is een geweldige cirque nouveau groep die veel muziek, dans, acrobatiek en komedie verwerkt in het optreden ‘Blizzard’. Inclusief effecten waarbij de sneeuwstormen centraal staan. Vol verbazing keek het publiek hun ogen uit naar de ijzingwekkende stunts die werden uitgevoerd. De show wordt maar vijf keer in Nederlandse theaters opgevoerd, voordat de groep verder gaat met hun internationale tour. Het Canadese gezelschap doet het namelijk erg goed in theaterland en de vroegere samenwerkingen met Cirque de Soleil zijn dan ook zeker terug te zien in de talentvolle acrobatiek.

Tussen de acrobatische optredens door werd door ‘The ministry of cold, chilly and Brrrr’ uitvoerig werd uitgelegd dat het kleden in laagjes erg handig kan zijn tegen de kou. De komische reclamespotjes werden hartelijk door het publiek ontvangen met gelach en de komediant die de rol speelde, kwam later in de show dan ook terug als zomerse hoola-hoop act.

Foto’s door GD Fotografie.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: