Koopman op pad

Met Koopman in de dahlia’s

Elim – In deze aflevering van “met Koopman op pad” zit een uitnodiging opgesloten. De dahlia’s zijn voor het Bloemencorso Elim 2018 en daar gaat de uitnodiging over.

Het Bloemencorso van Elim kent al een lange traditie en het Corso is middels de unieke combinatie met de Elimse jaarmakt uitgegroeid tot een van de grootste jaarlijks terugkerende culturele buitenevenementen van de regio waar ook dit jaar opnieuw een groot aantal kleine en grote praalwagens zich zullen presenteren aan het publiek. De wagens van het Corso, waarin totaal meer dan 500.000 stuks dahlia’s zijn verwerkt, zijn vanaf 13:00 uur voor het publiek te bezichtigen aan de G. Engelsstraat. De prijsuitreiking is om 13:15 uur en de start van het Corso is gepland om 14:00 uur.

Route Corso

De route van het Corso is dit jaar als volgt; Start aan de G. Engelsstraat , Van Leeuwenstraat, Langewijk , Dorpsstraat, Het Hoosvat, De Vaarboom, Carstenswijk, Carstensdijk, Prieswijk, Perebomenweg en weer terug naar de G. Engelsstraat. Voor een extra feestelijke uitstraling wordt de bonte stoet begeleid door diverse muziekkorpsen. Na afloop van het Corso zijn alle wagens te bezichtigen bij de dahliavelden aan de Carstensdijk. Het loont zich de moeite om ook ’s avonds eens te komen kijken, want dan zijn de wagens prachtig verlicht. Een bezoek aan de Jaarmarkt en het Corso is natuurlijk gratis en ook het parkeren is gratis! Kijk naar deze aflevering en zie wat u kunt verwachten.

 

Geef een reactie

Aankomende evenementen