Algemeen

Spooktocht op 4 november afgelast om wolf: Spooky horror and escape Schoonhoven morgen gaat wel door

Hollandscheveld- ” Wij zijn helaas genoodzaakt om de spooktocht die gepland staat op 4 november niet door te laten gaan. Dit omdat het risico te groot is door de signalering van de wolf in onze omgeving. We kunnen niet instaan voor de veiligheid van de deelnemers. ”Laat de de activiteitencommissie van de Hervormde Kerk in Hollandscheveld weten.

Dit betreft een spooktocht die door  de activiteitencommissie van de gereformeerde en hervormde kerk zou worden gehouden in de bossen van Hollandscheveld. Reden is dat er veel zichtmeldingen zijn geweest afgelopen weken rondom Hollandscheveld van een wolf. Ook doen er veel kinderen mee aan deze tocht, waardoor de activiteitencommissie het niet verantwoord vind om de tocht door te laten gaan. Glenn Lelieveld van de Zoogdierenvereniging zegt op zijn beurt dat er helemaal geen reden is om een tocht af te blazen. Dit laat hij weten op  RTV DRENTHE

Spooky horror and escape Schoonhoven

Vrijdag 28 oktober gaat de Spooky horror and escape Schoonhoven  wel door. De organisatie hiervan ziet vooralsnog geen reden om de het af te lasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen