Halloween Spooktocht Hoogeveen groot succes

Zaterdag 22 oktober was het eindelijk zo ver na een voorbereiding van een paar maanden kon de Halloween Spooktocht Hoogeveen weer van start. Eindelijk mocht en kon het naar 2 jaar weer doorgaan en dat heeft de organisatie geweten, de deelnemers gaven zich in groten getale op, en moesten ze mensen teleurstellen omdat de spooktocht helemaal vol zat.

De vrijwilligers zijn 3 dagen druk aan het inrichten geweest om het buurtgebouw om te toveren tot een waar “The Haunted House”, Zaterdag kwam daar het bos bij waar de hele dag de vrijwilligers bezig zijn geweest om de hele route gereed te maken.

Zaterdagmiddag kwamen de spoken zich melden in het buurthuis om geschminkt te worden, dit werd op vakkundige wijze gedaan door een aantal dames. Nadat iedereen verkleed en geschminkt waren werden ze naar het bos gebracht om hun plaats in te nemen. Om half acht werd de spooktocht vanuit buurthuis Het Oor gestart en kon het eerste groepje de route door de zaal lopen die omgebouwd was met allerlei gangen en ruimtes waar van alles gebeurde, menige deelnemer kwam gillend naar buiten waar ze de busjes in werden gejaagd.

De buschauffeurs brachten ze naar het spaarbankbos waar de deelnemers een route te wachten stonden van ongeveer een uur. In het bos zaten 73 spoken verscholen die helemaal losgingen om iedereen zo goed mogelijk de stuipen op hun lijf te jagen.

Nadat de deelnemers de route hadden volbracht werden ze weer teruggebracht naar het buurthuis waar ze van een hapje en drankje konden nagenieten van hun belevenissen tijdens de enge tocht.

Elke 6 minuten startte er een groepje en in totaal hebben er 361 deelnemers mee gedaan en hebben ruim 95 vrijwilligers zich ingezet voor deze prachtige avond. Van catering, schoonmaakploeg, de grimeurs, buschauffeurs tot de gastvrouwen bij de kassa en iedereen die maar op wat voor manier dan ook heeft bijgedragen om deze spooktocht tot een groot succes te maken, ontzettend bedankt!!

 

We willen dan ook namens de organisatie van deze spooktocht iedereen heel hartelijk bedanken die op wat voor manier heeft bijdragen om deze spooktocht tot een groot succes te maken. Aron, Henri, Lennard, Roelien en Sander.

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord