Taxiwerq zoekt jou

Hoogeveen – Taxiwerq uit Hoogeveen is in korte tijd uitgegroeid tot de grootste werkgever van Nederland in de taxibranche. Maar door deze groei is Taxiwerq ook constant op zoek naar nieuwe taxichauffeurs.

Grootste werkgever van Nederland in de taxibranche zoekt jou!

Heb je interesse in dit mooie beroep, maar je beschikt niet over de juiste opleiding? Geen nood, binnen Taxiwerq word je opgeleid tot het beroep van taxichauffeur. Na deze opleiding beschik je over de juiste papieren en baan en mag jij jezelf vol trots taxichauffeur noemen.

Taxiwerq Hoogeveen zoekt:

Voor onze klanten in Hoogeveen en omgeving zijn wij op zoek naar enthousiaste nieuwkomers in de taxibranche voor het vervoeren van schoolkinderen met een verstandelijke of fysieke beperking. Lijkt het jou leuk om parttime voor 15 à 20 uur jouw week een zinvolle invulling te geven? – meld je dan aan via www.taxivacatures.nl! 

Deze vacatures zijn ook beschikbaar voor AOW-gerechtigden waarbij er ook de mogelijkheid bestaat om een taxibusje te delen met een collega om de werkweek te breken.

 Foto: Schonewillefotografie

2 gedachten over “Taxiwerq zoekt jou

  • 20 augustus 2018 om 14:32
    Permalink

    Beste altijd een mening. Ook al wordt RNH gerund door vrijwilligers, het kost gewoon geld om een site als deze in de lucht te houden. Daarom hebben bedrijven de mogelijkheid te adverteren in de rubriek ”zakelijk bekeken” En door het zeer grote paginabereik, is het voor bedrijven een zeer goede investering om bekendheid te krijgen voor hun product, of zoals deze klant, personeel te krijgen. Op deze manier kan jij en de mede lezers gratis het nieuws ontvangen. Zonder daar extra voor te moeten betalen 🙂 . https://regionieuwshoogeveen.nl/adverteren/

  • 20 augustus 2018 om 15:18
    Permalink

    en mijn dank voor de vrijwilligers die er zoveel tijd insteken om ons op de hoogte te houden

Geef een antwoord