Hodo verliest ook zijn laatste bekerwedstrijd.

Vanmiddag stond de wedstrijd tegen HOVC op het programma. Hodo moest het vanmiddag doen zonder de geschorste Jorn Smit en Stefan kikkert en de geblesseerde Patrick Timmerman

1ste helft.

Om 14:00 floot scheidsrechter Knol voor het begin van de wedstrijd. De wedstrijd ging de 1ste 30 minuten over en weer met hier en daar kleine mogelijkheden voor beide teams. Na 21 minuten spelen was trainer Eric Prins al genoodzaakt om te gaan wisselen. Ryan Hemstede moest geblesseerd het veld verlaten, voor hem kwam Lars Profijt in het veld. Gaandeweg de wedstrijd krijgt Hodo meer grip op de wedstrijd. Na 40 minuten spelen, speelt Jorny Otten, Lars profijt in. Deze bedenkt zich niet en schiet. Helaas trof het schot geen doel. We gaan rusten met een 0-0 stand.

2de helft.

De eerste kans in de 2de helft is ook voor de gasten uit Hollandscheveld. Mark Boertien weet Jorny Otten te bereiken. Jorny schiet helaas over. In de 58ste minuut is het een pass die van rechts over de verdediging van Hodo valt, in de voeten van de vrijstaande Frank Fokke die de 1-0 keurig Achter Stanley Snijder schiet. 4 minuten later wordt de stand 2-0 voor de thuisploeg, met haast een identiek doelpunt als de 1-0 Een pass van Harold Kupers op Frank Fokke, die niet aarzelt en de 2-0 binnentikt. Hodo doet wat terug in de 74ste minuut. Een vrije trap die wordt genomen door Sander Danes wordt prima binnengekopt door Lars Profijt. 2-1Hodo gaat gelijk op jacht naar 2-2 en die had in de 77ste minuut kunen vallen. Sander Danes ziet zijn kans schoon maar schiet helaas over. In de 82ste min is er een zware overtreding op Mark Boertien. Waar de scheids rood had kunenn geven bleef het bij geel. Mark kan de wedstrijd niet uitspelen, Kelvin Peeks is zijn vervanger. In blessuretijd is het aanvoerder Gert-jan Spijker die de stand op 3-1 zet. Na dit doelpunt werd er niet meer afgetrapt.

Opstelling: Stanley Snijder, Mark Boertien (81ste min: Kelvin Peeks), Jeffrey van Veen, Damian Strijker, Ryan Hemstede(21ste min: Lars Profijt)Donny Mol, Djustin Snippe, Jorny Otten, Ricardo Benjamins, Sander Danes en Boy Schonewille

Dinsdag 20 september speelt Hodo zijn laatste oefenwedstrijd. Om 19:30 wordt er afgetrapt op ons eigen sportpark ’t hoge bos. Aankomende zondag 25 september begint voor hodo de competitie. Er staat gelijk een derby op het programma met een uitwedstrijd naar buurman vv Zuidwolde. Om 14:00 wordt er afgetrapt op sportpark Woltingeslag.