Start van het seizoen groot succes bij buurtvereniging Westersluis

Traditiegetrouw heeft buurtvereniging Westersluis afgelopen zaterdag 10 september de start van het seizoen groots geopend. Deze dag die om 11.00 uur in de ochtend begon werd druk bezocht en stond in teken van vele activiteiten die de buurtvereniging organiseert gecombineerd met oudhollandse spelletjes waar iedereen aan deel kon nemen. Door deel te nemen aan deze activiteiten kon je ook nog eens hele leuke prijzen winnen. Voor de allerkleinsten was er een springkussen en daar konden ze naar hartenlust spelen.

De dames van de haak en breiclub lieten zien wat ze het afgelopen jaar allemaal gemaakt hebben, ze hadden dit mooi tentoongesteld in de zaal en tot ieders verbazing was het haken erg in trek bij de jongere kinderen wat de ouderen weer leuk vonden om te zien.

Elke bezoeker kreeg heerlijke poffertjes, suikerspin of een snack aangeboden door de buurtvereniging waar volop van gesmuld werd.

Door deze open dag te organiseren blijkt toch weer dat de drempel lager is voor nieuwe buurtbewoners om eens even een kijkje te komen nemen waarna ze zo enthousiast zijn geworden en zich hebben aangemeld als lid.

Het was te zien en te horen dat iedereen weer zin heeft in het nieuwe seizoen en dat het buurthuis na de zomervakantie weer van start gaat. De buurtbewoners missen toch het gezellige praatje en de activiteiten in het buurthuis.

Buurtvereniging Westersluis is een bruisende vereniging die diverse activiteiten organiseert voor jong en oud en die volledig wordt gerund door vrijwilligers. Mocht u niet geweest zijn bij de opening van het seizoen dan bent u van harte welkom om een keertje binnen te lopen en dan willen onze vrijwilligers u graag uitleggen wat er zoal te doen is in het Buurthuis Het Oor.

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord