Sport

Het CLAFIS open padeltoernooi gaat van start!

Van 10 tot en met 18 september wordt voor de vierde keer het CLAFIS open gespeeld. Dit jaar is het toernooi een officieel toernooi geworden, waarbij er nu wordt gespeeld voor speelsterkte. Ook is dit jaar een P100 categorie toegevoegd, wat inhoudt dat er echte topspelers meedoen. Met als kers op de taart Brando Kamp en Mathijs ter Haar, voormalig top 10 spelers op de Nederlandse ranglijst.

We mogen dit jaar 74 koppels verwelkomen op het park van R.C. de Weide, waardoor het toernooi weer volledig vol zit! Hier is de organisatie dan ook erg trots op om dit voor de vierde keer op rij te bereiken. Het toernooi is erg divers ingedeeld van beginners tot echte wedstrijdspelers. Voor elk niveau zijn er dus mooie wedstrijden om te spelen en om te kijken.

Tijdens de toernooiweek zijn er weer heerlijke hapjes aanwezig. Naast de sportieve verplichtingen draait het natuurlijk ook om de gezelligheid op het park.

Naast het toernooi wat gespeeld wordt, vindt er 10 september nog een evenement plaats op onze racketclub. Sportief Hoogeveen. Hier zijn belangstellenden van harte welkom om de tennis of padel sport te ontdekken en uit te proberen. De verschillende vrijwilligers zorgen dat dit in goede banen geleidt wordt. Bij padel kan direct gekeken worden naar mooie wedstrijden.

Ben je direct enthousiast geworden over tennis of padel? Intersport Jan Bols staat ook bij ons op het park met verschillende artikelen en zij staan uiteraard ook klaar voor advies.

Ben je nieuwsgierig geworden wat padel is of wil je lekker komen kijken naar de wedstrijden? Kom dan in de week van 10 tot en met 18 september langs op ons park. De organisatie heeft er zin in en is er klaar voor!

Geef een reactie