De Kunstroute Hoogeveen

De Kunstroute Hoogeveen

Hoogeveen- Afgelopen zaterdag was ook de De Kunstroute Hoogeveen als “Montmarte kunstmarkt” aanwezig in de stad bij Uitdagend Hoogeveen als voorloper en promotie op de aankomende Kunstroute op 17 en 18 September a.s.
Gezellige verschillende kraampjes waren te bezichtigen met diverse kunst van schilders, fotografie, keramiek en voor de kinderen hoedjes schilderen, en kleurplaten kleuren.
De kunstroute is een laagdrempelige manier om kennis te maken met de kunst, ook voor kinderen is het een geweldige beleving.
Vanaf nu is er een digitale expositie te zien op elke woensdag, donderdag en vrijdag in het Klooster vanaf 11.00 uur t/m 17.00 waar alle deelnemers van De Kunstroute te zien zijn. Op de dag van 17 en 18 september zal de digitale expositie de gehele dag te zien zijn.

De Kunstroute Hoogeveen is een beleving op zich, men kan een gezellige fietsroute eraan plakken om de kunst te komen bezichtigen en via de app kan men alle informatie vinden over de kunstenaars en waar de kunstenaars deze 2 dagen exposeren. Deze app “Kunstroute Hoogeveen” is de downloaden voor apple alsook android via de playstore.
Ook zal in de huis aan huis krant volgende week een middenpagina te vinden zijn waarin alle informatie en adressen van de deelnemers van de kunstroute te vinden zijn.
In het H Punt van Hoogeveen, en in de Tamboerpassage kan met al verschillende kunstwerken zien van verschillende kunstenaars van De Kunstroute Hoogeveen.

De kunstroute is toegankelijk voor voor jong en oud, en iedereen is van harte welkom op 17 en 18 september om verschillende kunst te kunnen bewonderen zoals keramiek, schilderwerk, groot en klein metaal, textiel, glas, fotografie en allerlei andere materialen.


Foto’s: Paula Bansema

Deel dit bericht!

Geef een antwoord