Sport- en cultuurkamp 2018

Hoogeveen – In de zomervakantie van 2018 wordt van 20 tot en met 24 augustus weer het sport- en cultuurkamp georganiseerd. Ook dit jaar wordt het kamp gezamenlijk georganiseerd door de buurtsportcoaches van de gemeenten Hoogeveen, Westerveld en De Wolden en de jongerenwerkers van Welzijn de Wolden.
Het sport- en cultuurkamp wordt georganiseerd voor basisschoolkinderen van groep drie tot en met acht uit deze gemeenten die om verschillende redenen zelf niet op vakantie kunnen. De inschrijving voor het kamp is inmiddels gesloten. Er is plaats voor tachtig kinderen. Ieder jaar vindt het sport- en cultuurkamp plaats in een van de organiserende gemeenten.

Dit jaar zal het kamp plaatsvinden in sporthal het Actium in Hoogeveen. Van maandag tot en met vrijdag wordt er een programma aangeboden. Dit programma is inclusief overnachtingen, ontbijt, lunch, diner, drinken en tussendoortjes. Uiteraard wordt er overdag veel gesport. Daarnaast is er een filmavond, een bingo, een cultuurmiddag, wordt er gezwommen, een bonte avond gehouden en nog veel meer.

Het sport- en cultuurkamp wordt ieder jaar mogelijk gemaakt door een grote club met enthousiaste vrijwilligers. De vrijwilligers begeleiden tijdens het kamp een groepje kinderen. Op maandag 24 augustus is de opening door wethouder Erwin Slomp om 13.30 uur in het Activum. foto: Sportief Hoogeveen

Deel dit bericht!

Geef een antwoord