Spooky horror and escape Schoonhoven

Op 28 oktober verandert de omgeving van Zaal- en Partycentrum Schoonhoven in een echt angstaanjagend bos. Vertel snel je vrienden van dit avontuur, want dit wordt echt onvergetelijk.

 

Jullie starten bij Zaal- en Partycentrum Schoonhoven en gaan van hieruit het enge bos in. Er zijn verschillende “scare zones’ waar je de raadsels moet kraken.

Deze spooktocht onderscheidt zich met haar Escape Room karakter en angstaanjagende acteurs. Jullie moeten niet alleen de tocht maken door het enge bos. Om de tocht te volbrengen moet je onderweg ook raadsels oplossen…….

Elke spooktocht moeten we mensen teleurstellen dus reserveer snel je plekje met je vrienden, familie of collega’s.

Hoe het werkt:

Je kan vanaf twee personen boeken. De tocht is inclusief 1 verrassingsdrankje, pompoensoep en een heerlijk broodje. Starttijden zijn vanaf 18.00 uur. Om de 3 minuten start er een groep.

  • Je meldt je team aan via het inschrijfformulier. Hier geef je ook aan met hoeveel personen en op welke datum je deelneemt.OK
  • Je betaling kan online via IDEAL.
  • Na betaling is je inschrijving definitief
  • Je ontvangt van ons je starttijd uiterlijk 2 dagen van te voren. ( Je kunt een voorkeur aangeven. Wij weten niet zeker of wij hieraan kunnen voldoen maar doen ons best.)
  • Je start in het bij Zaal- en Partycentrum Schoonhoven. Hier ontvang je ook de uitleg.
  • Laatste starttijd zal circa 21.00 uur zijn.

 

*Elke keer moeten we mensen teleurstellen. Wees er dus snel bij!

Deel dit bericht!

Geef een antwoord