Noordscheschut grote winnaar Prent Dorpentoernooi

Elim- Voor de wedstrijd lande een helikopter op de middenstip met daarin namens de hoofdsponsor Prent Schoonmaakbedrijf,  Jaap Prent, Martin Prent en Bert van Achteren. Zij overhandigden de wedstrijdbal aan scheidsrechter Henk Boland. Een mooi spektakel.

De wedstrijd begon en de eerste kans was voor Hollandscheveld, een schot van Jan Hagen werd  door schut keeper Roy Boertien net over getikt. Daarna was het voor Noordscheschut wel raak, Matthijs Okken maakte de 1-0 met een geplaatst schot vanaf de 16 meter. Noordscheschut had een duidelijk veldoverwicht en enkele corners en vrije trappen waren gevaarlijk. Zeker na een half uur toen keeper Lennard Vos 2x op de lijn moest redden. Hollandscheveld kreeg ook een vrije trap.  Danny Mol liet keeper  Roy Boertien naar de verre beneden hoek gaan om te redden. Ruststand 1-0 voor Noordscheschut. De tweede helft was net begonnen toen een actie van Hollandscheveld keeper Emiel koster, een vervelende blessure opleverde voor de net ingevallen Aaron Boer, hij moest het veld verlaten. Na die actie viel de bal wel voor de voeten van Nick Koster die de 2-0 kon intikken voor Noordscheschut. Beide ploegen wisselden en bij Noordscheschut kwamen Jesse Steenbergen, Jos Kroezen en Rijnald Vos er in. Bij Hollandscheveld kwamen Joris Snippe en Aaron Bijl er in. Na een kwartier in de 2e helft kopt Damian Smand net over. Even later toch de 3-0 voor Noordscheschut. Omdat keeper Emiel Koster niet bij de bal kon, kopte Rijnald Vos de 3-0 binnen. Hiermee leek de wedstrijd op slot. Hollandscheveld kwam toch op 3-1. Uit een snelle uitval kon Merlijn Odink inkoppen na een voorzet van Aaron Bijl. Inmiddels waren ook Tim Vos,  Tom Kuik en Lars Kikkert bij Hollandscheveld ingevallen. In het laatste kwartier kreeg Noordscheschut veel kopkansen. Met name Robin Sikken zette zijn oude club onder druk. Maar Hollandscheveld kon met kunst en vliegwerk de bal steeds weg halen. 5 minuten voor het eind kon Hollandscheveld op 3-2 komen, maar een afstandsschot van Bryan Diphoorn ging over. Een 3-1 terechte winst voor Noordscheschut, en hiermee winnaar van het 5e Prent Dorpentoernooi.