Nieuwe snelle laadpalen bij Shell Klok aan de Schutstraat.
Zakelijk

Een optimale laadpauze: Nu bij Klok in Hoogeveen

Hoogeveen – Samen opladen en weer recharged de weg op?  Vanaf deze week kun je met je elektrische auto terecht bij Klok in Hoogeveen. Het tankstation heeft snelladers geplaatst die met maar liefst 300 kWh je zo weer op weg helpen. Met 4 oplaadplekken beschikt het laadstation over enorme laadcapaciteit. De locatie is uniek: Klok zet Hoogeveen als eerste Drentse gemeente op de kaart met dit hoge laadvolume in de bebouwde kom.

Het assortiment van LekkerbijKlok geeft de innerlijke mens energie terwijl de auto  aan de lader zit. Fotografie: Alexander Weima

“Een moment voor jezelf pakken terwijl je auto aan de lader zit? Dat is bij LekkerbijKlok geen straf. De lunchroom biedt een uitgebreid assortiment aan van heerlijke verse broodjes, pokébowls, smoothies en koffie.  Met gratis wifi en een plekje in de zon is ‘even aan de lader’ bij Klok dan ook direct een ontspanning voor jezelf. Ofwel ‘het beste voor mens en machine’”, aldus eigenaar Ewout Klok.

‘Dat concept werkt door zowel in ons lunchroom assortiment als in de energie voor de snelladers, die van 100% groene stroom worden voorzien.  Door het megavermogen van 300KWH laad je de accu in 15min vaak al op van 20% naar 80%.’

Klok Hoogeveen liet al eerder weten kritisch te kijken naar hun bedrijfsvoering en op diverse wijzen te verduurzamen. “Recentelijk hebben we een koffiebeker actie gelanceerd waarvoor men  kan sparen in onze lunchroom en tankshop. Met de herbruikbare beker (voorzien van verschillende leuke teksten) ontvangt onze gast bij elk bezoek, tot in de lengte van dagen, altijd een gratis kop koffie. Het is onze manier om de verspilling van koffiebekertjes en deksels tegen te gaan”.

Van alle energiemarkten thuis.

“We zijn inmiddels een compleet energiestation geworden. Naast de hoogwaardige producten van Shell zoals V-Power, V-Power diesel, Fuelsave euro, fuelsave diesel en Shell autogas bieden we dus nu ook elektriciteit aan. “Onze branche staat voor een enorme uitdaging met de transitie van fossiele brandstoffen naar alternatieven. Daarin hebben we als ervaren brandstofstation uiteraard ruime ervaring. Ook onze infrastructuur is hierop ingericht: direct langs de A-28 bij afslag 26. En zo’n transitie is voor ons niet nieuw. Ooit is menig collega begonnen als kolenboer. Daarom pakken we ook nu onze rol in deze verandering”.

Binnenkort weer aan de stekker? Ga dan eens voor een optimale laadpauze bij Klok in Hoogeveen.

TankBijKlok vind u aan de afrit 26 van de A28. 

Nieuwe snelle laadpalen bij Shell Klok aan de Schutstraat.

Geef een reactie