Nieuweroord klaar voor 50e feestweek van 21 t/m 25 augustus

Nieuweroord-  Een mooi programma met voor iedereen wat wils, dat is wat het bestuur weer voor elkaar heeft gekregen. Dit jaar is het de 50ste feestweek in Nieuweroord en deze start op dinsdag 21 augustus om 19.00 uur en duurt tot en met zaterdag 25 augustus 01.00 uur.

Veel bekende activiteiten komen voorbij; zoals Bingo, Klaverjassen, Fietsen, de Playbackshow, de Zeskamp enz.. Bij een aantal activiteiten staat het dorp ook  even stil bij het 50 jarig jubileum van de Vereniging voor Volksvermaak.

OLDSCHOOL 90’s PARTY
De vrijdagavond staat traditiegetrouw gereserveerd voor The Bronx. Zij hebben voor deze avond twee top Dj’s vastgelegd. Vanaf 20.45 uur gaat MENTAL THEO draaien. Een rasartiest met 20 jaar ervaring, dat wordt KNALLEN! Ook DJ STEFAN LEUR laat van zich horen. Succes verzekerd met deze gangmaker!
Vrijdag 24 augustus Tijd: 20.30 uur tot 01.00 uur Waar: Feesttent op het sportveld Kosten: Voorverkoop € 10,00 en aan de tent € 12,50 Kaartverkoop: Cafetaria Troost in Noordscheschut Geromekes Friet op verschillende locaties Jannie Haveman, Slag 1 te Nieuweroord en in de feesttent

Barcode Band de knallende afsluiter feestweek Nieuweroord

Nieuweroord – De feestweek in Nieuweroord heeft als knallende en swingende afsluiter de Barcode Band weten te strikken.
Dit is niet zomaar een band….. maar met een BAND die zorgt voor een knallende show waar geen eind aan komt! Een podium vol power en ervaring. Een veelzijdig repertoire, de beste hits en de leukste meezingers! Kortom, een gegarandeerde TOP avond!
Zaterdag 25 augustus : 20.30 uur tot 01.00 uur Waar: Feesttent op het sportveld Kosten: Voorverkoop € 10,00 en aan de tent € 12,50 Kaartverkoop: Cafetaria Troost in Noordscheschut Geromekes Friet op verschillende locaties Jannie Haveman, Slag 1 te Nieuweroord en in de feesttent

Het complete programma is HIER  te vinden

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord