Sportief Hoogeveen op zoek naar een nachtwacht voor sport-cultuurweek

Hoogeveen -Wij zoeken jou ! Dit jaar zijn we weer op zoek naar een nachtwacht voor onze sport- en cultuurweek in Gemeente Hoogeveen
Wil jij een bijdrage leveren aan een onvergetelijke week voor 60 kinderen uit Hoogeveen en De Wolden? We zijn op zoek naar een nachtwacht. Zou je willen helpen bij de nachten van dinsdag 16 t/m vrijdag 19 augustus 2022, 3 nachten in Hoogeveen? De vergoeding bedraagt €50,- per persoon per nacht. Het zal zijn vanaf ongeveer 23:00 uur tot +-07:30 in de ochtend.
Tijdens deze nachten zitten de nachtwachten op een centrale plek. We zorgen voor stroom, zodat je je laptop/telefoon kunt opladen (en hierdoor de mogelijkheid hebt om een serie/film te kunnen kijken). Daarnaast regelen we natuurlijk iets te eten en drinken. De kinderen slapen in groepen in de sporthal, met bij elke groep een begeleider. De groepsbegeleider zorgt dat de kinderen (rustig) gaan slapen. Als de kinderen en begeleiders slapen, blijven de twee nachtwachten wakker. Af en toe wil het gebeuren dat kinderen ’s nachts wakker worden. Enige ervaring met kinderen is daarom handig. Daarnaast is het belangrijk dat de nachtwachten kunnen handelen in geval van een calamiteit. BHV is daarom een vereiste.

Interesse of vragen? Mail naar YvonneHooijer@welzijndewolden.nl
Deel dit bericht!

Geef een antwoord