Sport

Bentinckspark Triatlon: ga de uitdaging aan!

Hoogeveen- Op vrijdag 12 oktober wordt de Bentinckspark Triatlon gehouden. Hiervoor is de afgelopen tijd het Hoogeveense bedrijfsleven uitgenodigd. Omdat er nog plaatsen beschikbaar zijn, is de inschrijving ook open gesteld voor inwoners (18 jaar of ouder) uit de gemeente Hoogeveen.

Er wordt 250 m gezwommen, 10 kilometer gefietst en 2,5 kilometer hardgelopen. Deelnemen kan als individu of als team van twee of drie personen.
Trainingen
Er kunnen ook professionele trainingen worden gevolgd. Je kiest één sportonderdeel waar je de zes weken voorafgaande aan de triatlon extra op kunt trainen. De trainers van ZPC Hoogeveen, WRV De Peddelaars en HAC’63 doen de begeleiding. De eerste training is op dinsdag 4 september.
Netwerken
Aansluitend aan de triatlon is in Het Activum een netwerkborrel en dinerbuffet. Een uitstekende gelegenheid om in contact te komen met de organiserende sportverenigingen, andere sporters en bedrijven.
Inschrijven
De kosten voor deelname zijn € 35 per persoon. Dit is inclusief trainingen, dinerbuffet en twee consumpties. Het aantal trainingsplaatsen is beperkt. Mocht je belangstelling hebben voor de trainingen, schrijf dan in vóór maandag 27 augustus. Hierna vervalt de optie om te trainen. Inschrijven kan op www.bentinckspark.nl.

Geef een reactie