Algemeen

Oermodern Ouderschap viert één jarig bestaan in Hoogeveen met een zomerfeest

Hoogeveen – Een klein jaar geleden zette initiatiefnemer Ilona Schra de eerste stappen met Oermodern Ouderschap in Hoogeveen. In de prachtige locatie van Zwanger&Gezin aan de Vos van Steenwijklaan, startte Ilona onder andere met het Ouder&Kind Café. Kersverse (aanstaande) ouders een plek bieden om van hun eilandjes te komen, is haar missie. Een sterk sociaal netwerk, waarin ouders sociale steun kunnen uitwisselen, is wat haar betreft de basis voor een gezonde generatie!

Een community waar je terecht kunt voor praktische, emotionele en informatieve steun, gedurende de eerste duizend dagen van het ouderschap. In onze maatschappij zijn we vaak niet gewend om hulp te vragen, terwijl we de hulp zo hard nodig hebben, vooral in de eerste jaren van het ouderschap. Mensen om je heen creëren die er voor je kunnen zijn, is ontzettend belangrijk. Als jij je omringd voelt door steun valt het ouderschap je minder zwaar. Je ervaart meer ruimte om goed voor jezelf te zorgen en daarmee ben je ook veel beter in staat om te zorgen voor jouw kindje, op de manier zoals jij dat graag wilt. Bouwen aan een sterk fundament voor zowel ouder als kind, dat is wat we doen bij Oermodern Ouderschap.

Op woensdag 3 augustus van 13.30 tot 16.30 uur vieren we de verbindingen die Oermodern Ouderschap heeft gelegd in het afgelopen jaar. De ouders van het Ouder&Kind Café hebben de datum geprikt en kijken er naar uit om nog meer (aanstaande) ouders en professionals te ontmoeten. Wees welkom bij Zwanger&Gezin!

Na de vakantie vervolgen we het Ouder&Kind Café op donderdag 1 september met het thema ‘De eerste hapjes’. Je kunt binnenlopen tussen 9.00 en 10.30 uur. Er zijn geen kosten verbonden aan de bijeenkomsten. Wil je meer informatie over het zomerfeest of het Ouder&Kind Café, neem dan contact op met Ilona  ilona@stichtingikibuntu.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen