Echtpaar Dhr en Mevr Kroezen viert het 60 jarig huwelijk.

Hoogeveen – Namens de gemeente bracht de Burgemeester Karel Loohuis vandaag het echtpaar een bezoek om het echtpaar te feliciteren met hun 60 jarig huwelijk.

Volgens het bruidspaar “Het oude gezegde van een bruiloft komt een bruiloft” dat klopt helemaal, dat is hun ook overkomen.|

Klaas Kroezen woonde in Hoogeveen, Hilly Westera woonde in Elim. Hun huwelijksfeest was ook in Elim 60 jaar geleden.

Dhr Kroezen heeft 22 jaar als steenhouwer gewerkt bij de Willigen en bij Broens, dat was zwaar werk, daarna solliciteerde hij bij de nieuwe school  de Lemenhof daar heeft hij 10 jaar gewerkt. Mevr Kroezen heeft vroeger in de winkel gewerkt, Het Geschenkenhuis aan de Hoofdstraat. Later is zij gaan solliciteren bij de school voor MBOV voor verpleegkundige aan de Pesserweg. Mevr Kroezen heeft daar 20 jaar gewerkt en de laatste 10 jaar samen met haar man, hij als conciërge en zij in de kantine. De familie Kroezen hebben samen 3 kinderen, allemaal jongens de meisjes kwamen ervan zelf bij (hun schoondochters)en hebben 5 kleinkinderen en 5 achterkleinkinderen.
De familie Kroezen genieten heerlijk van het leven, en gaan jaarlijks naar de camping waar ze helpen met o.a. het tuinieren.

Familie uiten hun dankbaarheid dat hun huwelijk van 60 jaar goed zijn verlopen.

Foto: Paula Bansema

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord