Volledig FamilyFit op podium bij Throwdown

Na een succesvol Nederlands Kampioenschap Obstacle Course Racing, stonden de dames van OCR Team FamilyFit aan de start van de Yumanrace Throwdown.
De wedstrijd is een mix tussen hardlopen, CrossFit en obstacle course racing en werd gehouden in het FBK Stadion in Hengelo. Een beetje anders dan wat de dames gewend zijn dus.
Om iets over 10 klonk het startschot en moest er 3,2 kilometer door het stadion afgelegd worden. In deze kilometers moesten er oefeningen als wallballs, steeplechase en box jumps gedaan worden. Ook stonden er obstakels zoals muren, half pipe en monkeybars.
Na een spannende strijd, was Corien Jansen op de 3,2 kilometer de sterkste dame. Daphne Spreen finishte na Corien en liep later die dag nog de 1,6 kilometer. Michelle Kroezen maakte het FamilyFit podium compleet met een derde plek.
Dit evenement was een goede trainingsprikkel en leuk voor de afwisseling. Komende weken staan er wat minder races op de planning in verband met de zomer. Daphne reist af richting Engeland voor Spartan, Corien en Dennis reizen richting België voor een trailrun.
Hopelijk kunnen jullie hier wat mee!

Geef een reactie