Algemeen

Juf Tjitske gaat met Pensioen

Op donderdag 30 juni vierde juf Tjitske dat ze na 45 jaar in het onderwijs met pensioen gaat. Hier stond basisschool Het Palet op passende wijze bij stil. Het was een zonovergoten en volle feestdag met een talentshow, allerlei activiteiten voor de kinderen en een gezellige receptie.

In alle vroegte werd juf Tjitske door haar collega’s verrast. Zij kiest er vaak voor om lopend naar school te gaan. Dit kon zij vanochtend samen met haar collega’s doen. Op school stond ontbijt te wachten.

Nadat de kinderen op school gearriveerd waren mochten alle groepen hun talent op het podium in de schoolzaal laten zien. De dag stond verder in het teken van allerlei activiteiten die de kinderen in groepjes konden doen. Zo stond er voor de school onder andere een stormbaan, konden de kinderen cakejes versieren en zich laten schminken.

Nadat de kinderen naar huis waren vond er buiten op het schoolplein een receptie plaats. Tijdens de receptie werd juf Tjitske nogmaals toegezongen en toegesproken. Hiermee kwam de feestdag tot een eind.

Gelukkig heeft juf Tjitske van de week haar kleuters wel gezegd dat ze gewoon nog weer naar school komt. Haar pensioen begint pas echt wanneer de kinderen over twee weken zomervakantie krijgen.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: