Politiek

Nieuwe bestuursleden bij ChristenUnie Hoogeveen

Op woensdag 22 juni 2022 zijn 3 nieuwe bestuursleden verkozen voor de ChristenUnie Hoogeveen. Tijdens de Algemene Ledenvergadering zijn Margriet Baanvinger (voorzitter), Arnout de Leeuw (penningmeester) en Nick Klunder (algemeen bestuurslid) geïnstalleerd. Secretaris Alfred Mulderij blijft nog een termijn aan.

Margriet Baanvinger: “Vanuit onze christelijke identiteit wil ik mijn steentje bijdragen aan het lokale bestuur in Hoogeveen, om samen zorg te dragen voor een fijne leefomgeving van onze gemeente. Ik zie er naar uit om de rol van bestuurslid op mij te nemen en mij hier de komende vier jaar voor in te zetten.”

 

Het bestuur is door deze aanstellingen weer voltallig. Eerder dit jaar nam al een bestuurslid afscheid. Deze maand hadden ook Joke Top (voormalig voorzitter) en Koene Hofstede (voormalig penningmeester) hun termijn erop zitten en was het voor hen tijd om plaats te maken voor nieuwe bestuursleden. De leden hebben unaniem ingestemd met de aanstelling van de nieuwe kandidaten.

 

Het nieuwe bestuur: v.l.n.r. Arnout de Leeuw, Margriet Baanvinger-Karssies, Alfred Mulderij. Niet op de foto: Nick Klunder.

 

Geef een reactie