Pleinconcert Hoogeveense Harmonie

Orkestvereniging Hoogeveense Harmonie heeft na de coronatijd alweer twee concerten kunnen geven en het laatste concert voor de zomerstop zal zaterdag 2 juli georganiseerd worden. Ditmaal niet een concert in de concertzaal, maar een concert buiten zodat iedereen gratis kan genieten van vrolijke muziek in de binnenstad van Hoogeveen. De locatie zal zijn het plein voor de Hoofdstraatkerk in het centrum van Hoogeveen.

Muzikaal programma

Dirigent Berjan Morsink heeft samen met de muziekcommissie van de vereniging een erg leuk en afwisselend muzikaal programma gekozen. Zo zal er een arrangement te horen zijn van louter Amerikaanse songs in Amercan Graphity, maar Amerika komt ook voorbij in het stuk New York en de St. Louis Blues. De echte concertmars zal ook gespeeld worden: de bekende Mars der medici. Houdt u van een tango? Ook dan komt u aan uw trekken in Adios Valentino. Kortom, een concert met allerlei stijlen om van te genieten.

Grand Gala Classique

Na de zomerstop wacht er een intensieve periode omdat de Hoogeveense Harmonie zich dan gaat klaarmaken voor een Grand Gala Classique in Theater de Tamboer met niemand minder René van Kooten, de musicalster bekend van o.a. Aida, Les Miserables, Grease en Beauty and the beast. Maar hij speelde en zong ook in The Passion. Verder zullen de klassieke pianisten Martijn en Stefan Blaak met de Harmonie spelen in o.a. het overbekende Carnaval der Dieren van Camille Saint-Saens. Dit concert mag u natuurlijk niet missen op zaterdag 12 november! Kaarten zijn al verkrijgbaar via de Tamboer.

Maar voordat het zover is zullen de Hoogeveense musici u eerst de zomer in blazen met het Pleinconcert van zaterdag aanstaande. Er worden twee concerten gegeven, om 13.30 uur en 14.30 uur.

Geef een reactie