Sport

Peter Bruins Slot nieuwe hoofdtrainer Triantha

Hoogeveen – Thrianta is erin geslaagd om met Peter Bruins Slot een nieuwe hoofdtrainer voor de selectie te vinden. Peter Bruins Slot speelde zelf al vanaf de jongste jeugd bij Thrianta en maakte in de jaren 90 deel uit van de ploeg die op het veld reikte tot de Overgangsklasse.

Na zijn spelersloopbaan stond Bruins Slot al twee keer eerder als hoofdtrainer aan het roer bij Thrianta. Peter gaat samenwerken met assistent-trainer Willy Swierts en trainer- coach Giel Bisschop van het tweede.

De trainersstaf wordt gecompleteerd met Vincent Bout en Bastiaan ten Buur waardoor er een mix van ervaring en jong talent met de ambitieuze selectie gaat werken. Bruins Slot is de opvolger van Jurgen Lucas die na twee seizoenen hoofdtrainersschap terugkeert naar zijn club Kios in Ruinerwold om zelf weer te gaan spelen. Onder leiding van Lucas promoveerde Thrianta 1 in de zaal naar de eerste klasse en handhaafde de ploeg zich op het veld in de tweede klasse. Door deze goede prestaties ligt er voor de vernieuwde trainersstaf een prachtige uitdaging te wachten.

Geef een reactie