Triantha volgend seizoen op het veld tweedeklasser

Thrianta had een lastige klus te klaren op de laatste competitiedag van het seizoen en had handhaving in de tweede klasse niet in eigen hand. In Emmeloord had de ploeg van Jurgen Lucas slechts één opdracht en dat was zelf winnen.
Vol passie, energie en concentratie speelde een bevlogen Thrianta een ijzersterke wedstrijd. Vooral verdedigend was Thrianta de baas op het veld en daardoor kregen de geelblauwen veel mogelijkheden om aan te vallen.
Bij rust was het dan ook al 4-11 en ook in de tweede helft kreeg Emmeloord geen gelegenheid om zich terug te knokken in de wedstrijd. Thrianta bleef zelf volop scoren met als resultaat een eindstand van 11-24.
Dankzij een spion in Wezep wisten we een minuut of vijf voor het einde van de wedstrijd al dat concurrent Regio ’72 op grote achterstand stond, waardoor Thrianta ook volgend seizoen op het veld tweedeklasser is.

Toch een fijn gevoel en mooi slot van de competitie. Trots op het vertrouwen dat de ploeg vanmiddag in Emmeloord uitstraalde en de bevlogenheid waarmee de punten werd binnen gesleept