9e editie Pokerrun groot succes

Hoogeveen – Honderden motorrijders hebben afgelopen zaterdag (11/06) meegedaan aan de 9e Pokerrun van MC Motorhead. De pokerrun is een toerrit voor motoren met als doel motorrijden natuurlijk en het inzamelen van geld voor het goede doel. Elk jaar kiest de Pokerrun een ander goed doel.

Dit jaar was de keuze gevallen op Wensstichting Drenthe. Alle 14 clubs die in de organisatie zitten hadden hun deuren geopend en waren zeer creatief met het verkopen van drankjes en versnaperingen. Ook  hebben veel sponsoren een flinke letterlijke duit in het zakje gedaan. De Wensstichting kan hierdoor rekenen op een prachtig bedrag, maar dit wordt pas bij de overhandiging bekend gemaakt.

Deze 9e editie van de Pokerrun is 2 jaar uitgesteld geweest vanwege de corona-pandemie en je kon dan ook merken dat iedereen er weer zin in had. En het was dan ook nog eens prachtig weer. De voorgaande 8 edities heeft het namelijk altijd geregend. Voor het eerst deden er ook duitse en belgische motorrijders mee. Iets waar de organisatie zeer content mee is.

Wensstichting Drenthe zet zich in voor kinderen die ziek zijn, of voor kinderen die opgroeien in moeilijke omstandigheden en/of voor kinderen die al vroeg mantelzorger zijn. Met het bedrag dat de Pokerrun gaat doneren zullen veel wensen in vervulling kunnen gaan.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord