Algemeen

Fase 2 van nieuwbouw van de Westerkim op 10 juni 2022 opgeleverd

Hoogeveen – Op 10 juni 2022 wordt fase 2 van de nieuwbouw van woon- en zorgcentrum de Westerkim door de aannemer en de installateur opgeleverd. Fase 2 bestaat uit vier huiskamers en 4 x 9 appartementen voor mensen met dementie. Hiermee wordt een intensieve periode van nieuwbouw afgesloten.

Woon- en zorgcentrum de Westerkim is begin 2020 gestart met de bouw van een nieuw thuis voor haar bewoners. Medio volgend jaar is de officiële opening. Tot die tijd wordt de resterende oudbouw gesloopt en gewerkt aan de inrichting van het terrein, waaronder de beplanting. In juni 2021 is fase 1 opgeleverd. Dit betrof het centrale hart (met o.a. het restaurant), kantoren en vergaderruimtes, 1 huiskamer en 18 appartementen voor mensen met een lichamelijke beperking en 4 huiskamers en 36 appartementen voor cliënten met een vorm van dementie.

De eerste 54 bewoners zijn toen al overgegaan. Na de oplevering in juni wordt de nieuwbouw fase 2 schoongemaakt en ingericht en verhuizen de laatste 36 bewoners naar de nieuwbouw.

Bij interesse in een plaats in het nieuwe woonzorgcentrum kan vrijblijvend contact worden opgenomen met de Zorgadviseurs. Zij zijn bereikbaar via het algemene
nummer 0528 – 26 40 38.
Meer informatie is ook te vinden op onze website www.westerkim.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen