Weer een gelijkspel voor Hollandscheveld

De thuisploeg kon vrijuit spelen deze wedstrijd. Door het gelijkspel van afgelopen dinsdag tegen CSVC was Hollandscheveld officieel veilig.
SVN moest nog punten halen om directe degradatie te voorkomen.
En SVN kwam sterk uit de startblokken en de mannen van trainer Johan Sikkes waren totaal niet bij de les. Al binnen 5 minuten een vrije doortocht van SVN en de 0-1 ligt er in. En niet veel later komt keeper Lennard Vos ver uit en wordt de bal over hem heen tegen de touwen gewerkt 0-2.
Hollandscheveld heeft moeite om in hun spel te komen. Gelukkig scoort Robin Bijl in de 25e minuut de aansluitingstreffer, maar helaas uit buitenspelpositie. Maar vanaf dan neemt Hollandscheveld het voortouw. Kansjes komen er ook. Mike de Jonge krijgt de grootste kans, maar de keeper redt in de korte hoek. Vanuit de Corner kopt Robin Bijl de bal in handen van de keeper.
Niet veel later beland een kopbal van Roy Strijker op de lat. Voor rust stoort Robin Bijl goed en hij veroverd de bal. Hij schuift de bal langs de keeper en dus wordt er gerust met een 1-2 stand.
Na rust begon Hollandscheveld goed, maar een uitbraak van SVN wordt onschadelijk gemaakt door keeper Lennard Vos. Jan Hagen krijgt aan de andere kant een grote kans, maar raakt de bal niet goed. Na zo’n 10 minuten in de tweede helft weer een doelpunt voor SVN en lijkt het erop dat de punten mee zouden gaan naar Nijeveen.
Trainer Sikkes wisselt enkele spelers en zo komt Maykel Mol op het middenveld en wordt Roy Strijker in de spits gezet.
Dit pakt goed uit. Maykel Mol meldt zich voor een vrije trap vanaf 30 meter en hij lijkt naast te gaan, maar verdwijnt achter de keeper 2-3.
Hollandscheveld ging nadrukkelijk op zoek naar een gelijkspel. Een schot van Jan Hagen wordt van de lijn gehaald door ” good old” Anton Bijker. Een schot van Tom Kuik lijkt er in te gaan, maar de keeper houd de bal met moeite.
Net voor het eind een lange bal van Maykel Mol op Mathijs Snippe. Mathijs zet in 1x voor en Luuk van Eck kopt onder de bal door, hierdoor komt de bal bij Roy Strijker voor de voeten en hij haalt verwoestend uit en scoort de 3-3.