Playbackshow, jaarmarkt en Lead nog op programma feestweek Nieuwlande

Nieuwlande viert nog 2 dagen feest. Vrijdagavond is het playbackshowtime. Zaterdag is het tijd voor de jaarmarkt in de feestweek van Nieuwlande  van 10.00 uur tot 17.00 uur,Op deze braderie staan een groot aantal kramen met zeer uiteenlopende producten, van kleding tot verenigingen die zichzelf willen laten zien in het dorp.

Ook is er dit jaar wederom ruimte voor een kindermarkt waar kinderen hun spullen kunnen verkopen. De braderie en de rommelmarkt vinden dit jaar plaats rondom het MFC en in de straat bij de feesttent. Om nog iets extra’s aan de braderie toe te voegen wordt er ook dit jaar weer een rommelmarkt voor volwassenen georganiseerd die ook rondom de markt plaats zal vinden. Voor de rommelmarkt wordt een vergoeding per meter gevraagd, de kindermarkt is net als andere jaren gratis. Wilt u zich nog aanmelden voor de markt of de rommelmarkt dan kunt u een e-mail sturen naar jrv@online.nl.

Different Faces maakt jaarmarkt muzikaal compleet!

Different Faces speelt voornamelijk covers van hits uit de jaren tachtig. Denk aan de Nederpop van The Scene, De Dijk, Boudewijn de Groot en Peter Koelewijn, maar ook songs van Bruce Springsteen, U2 en de Eagles. De band bestaat uit Richard Nijstad (zang/gitaar), Dirk Hendriks (bas), Jan de Vrieze (gitaar) en John Krikken (drums).

LEAD

 

Energiek, interactief en 100% live! Vijf heren en een charmante dame met maar één doel: Feest! Wanneer deze coverband het podium betreedt, is er geen houden meer aan. Je wordt meegesleurd van de ene hit in de andere en stilstaan is niet meer mogelijk. Oefen je moves maar alvast want met LEAD gaat álles de lucht in. Zorg dat je op tijd in de tent bent, zodat je zo lang mogelijk van het feest van deze avond kunt genieten. Geniet met volle teugen van dit feest en breng de sfeer er met elkaar lekker in!

Wat: Feestavond met band

Waar: Feesttent

Tijd: 21.00u (20.30 u tent open)

Entree: €12.50 aan de kassa

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord