Amusement

Vier bands strijden om podiumplaats Stadsfestival Hoogeveen in finale Vaartslag

Hoogeveen – Zaterdag 4 juni strijden de coverbands the Police Project, Still Diggin’, Daybreak en Quick Escape in Het Podium om de hoofdprijs van de bandwedstrijd Vaartslag – The Cover Edition. Op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei werden deze vier bands door de jury en het publiek verkozen tot winnaars van de voorrondes. De winnaar van Vaartslag – The Cover Edition wint 20 uren in de gloednieuwe oefenruimtes van Het Podium en een podiumplek op de Coverland Stage van Stadfestival Hoogeveen. Dit nieuwe festival vindt zaterdag 2 juli plaats in het Steenbergerpark, al ruim 95% van de festivaltickets is verkocht. Kaarten voor de Vaartslag finale zijn beschikbaar via hetpodium.nl.

 

The Police Project

Tributeband The Police Project brengt het repertoire van The Police ten gehore. Deze gloednieuwe band brengt de nummers precies zoals de band ze ook speelde, met veel passie en overtuiging. Denk aan hits zoals Message in a bottle, Roxanne en Every breath you take, maar ook minder bekende nummers als Driven to tears en Synchronicity II.  Een gegarandeerd feest!

 

Daybreak

Daybreak speelt dansbare pop-rock covers, vol energie. Classic rock, poprock en powerballads, van Skunk Anansie tot Blondie en van Jett Rebel tot Herman Brood. De bandleden komen uit Zwolle, Dedemsvaart en Groningen.

 

Still Diggin’

Driemansformatie Still Diginn’ uit Hoogeveen speelt nummers van de nederrockbands Vitesse en Powerplay. Tijdens Vaartslag spelen ze uitsluitend Vitesse repertoire. Vitesse is bekend van oprichter, drummer en zanger Herman van Boeijen en hun grote hits uit de jaren ’80. Dat belooft een avond vol uitdagende, uptempo & springerige rock van Nederlandse bodem.

 

Quick Escape
Staphorster rockband Quick Escape is nog maar twee jaren jong, maar bootst de snijdende gitaarriffs, ferme uithalen en groovy grungebeats van Pearl Jam zo goed mogelijk na. Het repertoire bevat natuurlijk klassiekers van het legendarische album Ten en andere pareltjes uit de 90’s.

 

foto: Photo Anya.

Geef een reactie