Sport

Toernooi Panca Asas groot succes

Vol trots kijkt Pencak Silat Panca Asas terug op een zeer geslaagd toernooi afgelopen zondag in het Activum in Hoogeveen. Samen met de Nederlandse Pencak Silat Federatie mochten ze de vele strijders van verschillende verenigingen uit Nederland en zelfs uit Duitsland, België  en Frankrijk verwelkomen.

De strijders van Panca Asas lieten zich niet overweldigen en sleepten diverse medailles binnen. Zo was er een gouden medailles voor Brody Wierstra, Adinda Boer en Karina Moes. De beide dames behaalden hun medailles in de Seni, de kunstvorm van Pencak Silat. Helaas moesten Ivy Lambeck, Dimaz Akgün en Dyaro Baas in de finale, in hun tegenstander hun meerdere erkennen en kregen een zilveren medaille omgehangen. Een bronzen medaille was er voor Siebrand Hoogenbirk en Damian Wolters. Siebrand in de categorie Tanding bij de jeugd en Damian bij de categorie Tunggal senioren.
Tevens was er een medaille als aandenken voor onze strijders die meededen in de categorie Open Sparring.

Voorzitter en hoofdtrainer Juljan van Dijken en de beide trainers Rik Wolters en Damian Wolters zijn trots op alle strijders en kijken uit naar het volgende toernooi in Berlijn.

Geef een reactie