Liveblog Muziekweekend Pesse

Pesse – Vanavond gaat Muziekweekend Pesse weer van start! Na twee jaar niet te kunnen organiseren door Coronamaateregelen kan er eindelijk weer gefeest worden en dat gebeurd vanavond met Nielson, Davina Michelle, Di-Rect en Kraantje Pappie. In de pauzes speelt DJ Danny Blom van Radio538.

Vanavond om 19:00 uur gingen de deuren open en langzaam druppelen de feestgangers binnen. Nielson betreedt het podium om 19:30 uur en tot die tijd speelt DJ Danny Blom van Radio538 om de sfeer op te bouwen. De gehele avond wordt dit bericht aangevuld met nieuwe, updates en foto’s. Na afloop van het weekend wordt ook een artikel geplaatst met alle foto’s van het festival.

Update 19:51 uur

Rond 19:40 uur trapte Nielson het Muziekweekend in Pesse af. In de tent is het inmiddels gezellig druk en de sfeer zit er al goed in!

Update 21:00 uur

Nielson heeft net zijn optreden afgerond en wat een feestje! De tent stroomt goed vol en de sfeer zit er goed in. Er wordt veel meegezongen en zelfs in de pauze gaat het feestje gestaag door. Zometeen om iets over de klok van 9 begint Davina Michelle aan haar optreden.

Update 21:25 uur

Davina Michelle sprong om kwart over 9 het podium met een knallend nummer. Het publiek springt en zingt de nummers flink mee. Een geweldig optreden waar we nog een uur goed van mogen genieten.

Update 22:15 uur

Het optreden van Davina Michelle was fantastisch! Het was erg duidelijk dat een groot deel van het publiek voor haar naar het festival kwam vanavond, wat een feest! Halverwege het optreden benadrukte de zangeres nog een keer hoe lang het wachten was om weer te mogen optreden en de artiesten blij waren dat men weer het podium op mocht. Straks om 22:30 uur staat Di-Rect op het podium.

Update 22:52 uur

Het programma loopt wat uit, maar om kwart voor 11 begon Di-Rect als derde artiest van de avond op Muziekweekend Pesse. Tussendoor werd de pauze goed opgevuld door DJ Danny Blom met wat sfeermuziek van o.a. K3 waar luid aan mee werd gezongen door het publiek.

Update 00:12 uur

Direct had er ontzettend veel zin in om op te treden en dat was goed te merken. Ze hebben er een goed feest van gemaakt en aan het eind van het optreden bleven Jaimy en Marcel zelfs even door dansen toen DJ Danny Blom het overnam.

Update 00:25 uur

Om kwart over 12 begon Kraantje Pappie als laatste artiest van de avond. Hij treedt op tot 1 uur vannacht en mag dan de eerste avond van Muziekweekend Pesse afsluiten. Morgenavond is de tweede en laatste avond, dan treden The Crooked, Navarone, Within Temptation en Kensington. Morgenavond zijn wij van Regionieuws Hoogeveen er natuurlijk ook weer bij met een nieuwe liveblog en natuurlijk livestreams van de eerste nummers van de artiesten via Facebook.

Foto’s door Gerard Duinkerken & PictureByMark.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord