Strong Viking OCR Series Frankfurt

Op zondag is de Strong Viking OCR Series bij Frankfurt gelopen. Obstacle Course  Race team Family Fit uit Staphorst stond met twee dames en twee heren aan de start. waaronder Michelle Kroezen uit Hoogeveen.
Corien Jansen kon goed voorin mee komen. Echter liet ze het bij de gooi onderdelen liggen. Waar Maud Desouter uit België goed gebruik van maakte. Desouter kwam iets los van Jansen. Maar aan het eind van de race werd het nog flink spannend toen Jansen bij wat kracht obstakels toch weer dichterbij kwam. Uiteindelijk moest Jansen genoegen nemen met een tweede plaats en eerst in haar leeftijdsgroep.
Michelle Kroezen uit Hoogeveen startte sterk. Ze had lang zicht op de voorste dames. Maar in het tweede gedeelte van de race moest ze die laten gaan. Ze hield goed vol. Maar 200meter voor de finish kwam een obstakel waar ze moest hangen en stokjes verplaatsen. Dit lukte eerst niet waardoor ze een aantal plaatsen verloor. Uiteindelijk was ze nog wel eerste in haar leeftijdsgroep.
Sonny Brons uit Apeldoorn liep een fijne race. Alle obstakels in één keer gehaald. Ook het looptempo was goed. Alleen de overgang van het rennen naar een stuk in koud water zwemmen en weer rennen was pittig om het ritme weer op te pakken. Met een vijftiende plaats overall een keurige prestatie.
Dennis Groen was eigenlijk ook heel tevreden. Alleen de gooi onderdelen gingen vandaag minder. Hij finishte zes minuten na Sonny.

Geef een reactie