Singer- songwriters uit Parijs in Klein Paradiso!

Zaterdag 28 mei om 20:00 staan singer-songwriters uit Parijs op de groene planken in Klein Paradiso, Echten.

Tijdens een muzikale reis naar Parijs ontmoette Aidan & the Wild (het muzikale alias van Eindhovenaar Diederik van den Brandt) twee muzikanten waarvan hij vond dat ze simpelweg niet verborgen mochten blijven voor het Nederlandse publiek, BOBBIE en PILEOS. Om hen te helpen een eerste stap in ons kikkerlandje te zetten besloot hij ze voor een reeks shows naar Nederland te halen!

PILEOS

Pileos is een Franse volkskunstenaar die zich verwondert terwijl hij ronddwaalt. Hij neemt ons mee op zijn poëtische reis in zichzelf en herinnert ons eraan hoe mooi onze eigen zwakheden zijn. Zijn muziek is een mix van elektronische en akoestische invloeden die zowel de zoetheid van folk als het ritme en de kracht van electro biedt. Omdat hij de woorden liefheeft en koestert, schrijft hij zijn liedjes in zijn moedertaal, waarbij hij altijd probeert de muzikaliteit van de liedjes waarmee hij opgroeide te behouden. Het resultaat is een soort aanstekelijke en hypnotiserende muziek waarmee je op reis gaat over de hele wereld en om jezelf heen.

BOBBIE

Met haar debuut EP “An Elegy For” legt de Franse BOBBIE een collectie van melancholische songs neer die het verhaal vertellen van haar stukgelopen liefde. Geïnspireerd door de folk-muziek uit de jaren 70 zoekt ze intimiteit in haar EP en met haar betoverend schone stem en zelf aangeleerde gitaarspel op haar 1947 Martin legt ze de naakte waarheid neer over het loslaten van een liefde.

Zaterdag 28 mei om 20:00  Bobbie & Piloes in Klein Paradiso- Zuidwolderweg 8- Echten. Kaarten zijn te bestellen via info@delibre.nl  photo (c)LeoArguillere 

Geef een reactie