Amusement

Wandelevent Herqua Sports & Outdoor Nijstad!

Hoogeveen – Aanstaande zaterdag 21 mei 2022 organiseert Herqua Sports een gratis wandelevent, welke zal beginnen bij de winkel van Herqua Sports in Hoogeveen! Hierbij zal Outdoor Nijstad een mooie wandelroute uitstippelen, waarbij u kunt kiezen uit twee verschillende routes: een verharde en onverharde route. Er zijn twee momenten waarop u kunt starten met de wandelroute, namelijk om 11:00 en 14:00 uur. Er komt een mega truck voor de winkel van Herqua Sports, waar u eindeloos wandelschoenen kunt passen en testen.

Test LOWA wandelschoenen!

Het startpunt van de wandelroute is Herqua Sports in Hoogeveen, waar je bij de LOWA Experience Trailer begint.  Bij de LOWA Experience Trailer kunt u kosteloos verschillende wandelschoenen van ons topmerk LOWA aanpassen en tijdens de wandeling uittesten. Er zijn verschillende medewerkers aanwezig die u zullen helpen bij het zoeken van passende schoenen. Hebt u de schoenen getest en bent u fan? Kom dan naar Herqua voor een lekker hapje, drankje en shop uw favoriete schoenen!

U bent van harte welkom tijdens ons wandelevent op zaterdag 21 mei 2022! Deelname aan het event is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig!

Geef een reactie

Aankomende evenementen