Thrianta verliest van Exakwa

Afgelopen zaterdag speelde Thrianta haar eerste thuis wedstrijd op het veld. Helaas kon Thrianta haar niveau niet halen en werd de wedstrijd verloren met een eindstand van 16-24.

In de aanval begonnen Kimberley van der Hoop, Maarten Stam, Jari Kramer en Rachel Doornbos. De verdediging bestond uit Desiree van der Hoop, Merel Bruinsma, Wouter Neutel en Jonathan Verstegen.

Thrianta begon goed aan de wedstrijd en de eerste aanval was meteen een doelpunt. In het begin van de wedstrijd ging het steeds gelijk op, maar Exakwa wist voor rust nog een klein verschil te maken. We gingen de rust in met een stand van 10-13. In de tweede helft liep Exakwa verder uit en Thrianta wist maar moeilijk te scoren. Er werd in beide vakken nog gewisseld, maar helaas kon dit de wedstrijd ook niet doen kantelen. De eindstand werd uiteindelijk 16-24.

Volgende week speelt Thrianta haar tweede uitwedstrijd tegen Regio’72.