Algemeen

Montessorischool Het Element genomineerd om een ANWB verkeersplein voor Hoogeveen e.o. te winnen

Kinderen zijn kwetsbaar op de fiets. Ze zijn nog volop in ontwikkeling en kunnen verkeerssituaties vaak nog niet goed inschatten. Daarom tovert de ANWB in iedere provincie één schoolplein om tot een ANWB Verkeersplein.

De afgelopen weken hebben bijna 300 scholen uit heel Nederland zich voor deze actie aangemeld. Montessorischool Het Element doet als enige school uit Hoogeveen e.o. ook mee met deze actie en hoopt natuurlijk dit fantastische, leerzame verkeersplein te winnen! Dit is dan niet alleen geweldig voor de kinderen van de school, maar voor alle kinderen uit Hoogeveen. Het schoolplein is openbaar en daardoor kan iedereen gebruik maken van het verkeersplein. Om dit verkeersplein te winnen hebben zij stemmen nodig.

Helpen jullie mee door voor 25 mei je stem uit te brengen?

Dit kan via deze link: Stem op het Element in Hoogeveen!

Alvast bedankt!

 

Nieuwsgierig geworden naar montessorischool Het Element? 7 juni a.s. is er een open dag om een kijkje te komen nemen op deze fijne school. Verhinderd op 7 juni en wel interesse om te komen kijken? Stuur dan een mail naar directie.element@catent.nl om een afspraak op een ander moment te plannen.

Geef een reactie