Sport

De Weide 5 winnaar geworden van de wedstijd van je leven

Hoogeveen – De winnaar van de Wedstrijd van je Leven is geworden v.v. de Weide Zij gaan op vrijdag 27 mei spelen in het Olympisch stadion tegen FC de Rebellen.
Het amateurteam zal spelen in het Olympisch Stadion, tegen oud-profs. Met toeschouwers, entertainment én een uitgebreid liveverslag op ESPN. De topvoetballers van V.V. De Weide hebben van de ruim 2000 ingeschreven teams de meeste stemmen gekregen en mogen dit spektakel meemaken .

Dit spektakel waarin een amateurteam het opneemt tegen FC De Rebellen wordt mede mogelijk gemaakt door KPN (hoofdsponsor van de Eredivisie) en de VriendenLoterij (maatschappelijk partner van de Eredivisie). Met de actie willen de drie organisaties het winnende team het echte Eredivisiegevoel laten beleven. Alle seniorenteams uit het Nederlandse amateurvoetbal, man of vrouw, maken kans om een onvergetelijke voetbalwedstrijd te spelen op 27 mei in het Olympisch Stadion in Amsterdam. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN.

Volledig verzorgde wedstrijdregistratie live op tv 
Het winnende amateurteam van V.V. De Weide  wordt voor deze editie van ‘De Wedstrijd van je Leven’ op vrijdag 27 mei verwacht in het Olympisch Stadion. Op deze historische plek treedt het aan tegen FC De Rebellen. Dit sterrenteam bestaat uit spraakmakende ex-profs en treedt geregeld aan met sterren als Glenn Helder, Pascal Bosschaart en Ruben Schaken. Het team staat onder leiding van Gertjan Verbeek. De wedstrijd wordt geleid door een arbitraal kwartet met daarin onder anderen oud-scheidsrechter Roelof Luinge.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: