Algemeen

29 mei opening pickleball banen Hollandscheveldse Tennis Club en clinic van Martin Verkerk

Pickleball is de trend van 2022 en de snelst groeiende sport in Amerika. Misschien zelfs wel ter wereld. Na een item in RTL Boulevard en een stukje in de telegraaf heeft het ook in Nederland flink aan populariteit gewonnen. Het is een combinatie tussen badminton, tennis en tafeltennis en zeer gemakkelijk en laagdrempelig om te spelen.
Op 29 mei 2022 is het zover. Dan worden de twee nieuwe pickleball banen feestelijk geopend bij de Hollandscheveldse tennisvereniging met allerlei activiteiten, waaronder een clinic gegeven door een voormalig tennistopper
Tijdens de opening van de Pickleball banen op 29 mei zal Martin Verkerk aanwezig zijn om een clinic te geven en de banen te openen. Voor degene die Martin Verkerk niet kennen; Martin Verkerk haalde in 2003 vanuit het niets de finale van Roland Garros en hij versloeg onderweg toppers als Carlos Moyà en Guillermo Coria (die daarvoor André Agassi versloeg). Martin Verkerk kende de sport Pickleball vanuit Amerika en was direct enthousiast om mee te werken aan de opening van de banen.
De clinic zal worden gegeven tussen 10.30 en 11.30. Daarna is er een demonstratie.
Heb je zin om een balletje te pickleballen met Martin Verkerk? Dan kan je je opgeven door je gegevens te mailen naar info@pickleball.nl. Wees er wel snel bij, gezien de beperkte aantal plekken.

Geef een reactie