Strijd, passie en werklust levert Hollandscheveld een punt op.

Hollandscheveld – In de 4e minuut werd er al gescoord. Het was de thuisploeg die de 1-0 aan tekenden.
Dit was een teken voor Hollandscheveld om een tandje harder te lopen. Veel leverde dat voor beide ploegen niet op. De verdienste van Hollandscheveld was dat Klazienaveen niet in hun spel kwam en geen kansen creëerden.
Na bijna een half uur was het Jurgen Vos die de bal veroverd en Robin Bijl weg stuurt. Robin levert een prima pass af op de meegelopen Mathijs Snippe en hij laat de keeper kansloos en scoort de 1-1. Door het harde werken van Hollandscheveld wordt Klazienaveen in het restant van de eerste helft niet gevaarlijk meer en wordt de kleedkamer opgezocht bij een 1-1 ruststand.
Het eerste kansje na rust is voor Danny Mol, maar zijn schot gaat over. Het beeld is gelijk aan de eerste helft. Klazienaveen meer in balbezit maar wordt het moeilijk gemaakt door Hollandscheveld. Het is dan ook een onverwacht doelpunt in de 25e minuut van de tweede helft voor de thuisploeg. Het lijkt erop dat Klazienaveen kort van hun voorsprong kan genieten als Mathijs Snippe de bal hoog voorzet. Invaller Luuk van Eck kot de bal, maar deze mist richting. Hollandscheveld blijft op jacht gaan naar de gelijkmaker. En die komt er. Jan Hagen speelt de bal langs de lijn naar Mathijs Snippe en hij zet voor. Merlijn Odink weet dat uit een moeilijke positie de 2-2 te scoren.
Dan is het billenknijpen, want de druk van Klazienaveen blijft aanhouden, maar in alle linies wordt er bikkelhard gewerkt om dit punt te behouden.
Kunst – en vliegwerk achterin maar Klazienaveen wordt op afstand gehouden. Net voor het eind van de wedstrijd is het Danny Mol die de bal terug legt op Mathijs Snippe, helaas mist Mathijs de bal volledig en blijft het bij 2-2. Een prima prestatie van het hele team vandaag!
Zaterdag komt Fitboys op bezoek, aanvang 14.30 uur.