Amusement

Prijsvraag: Win 2 kaarten voor Comedytunes comedynight in het Podium

Hoogeveen – Na de uitverkochte eerste editie is Comedytunes terug in het Comedycafé van Het Podium met Silvester Zwaneveld, Wilko Terwijn, Jeroen Pater en Jacob Spoelstra. De grote zaal van het poppodium wordt omgetoverd tot gezellig café. Drie van Nederlands beste comedians en een MC vertellen in hoog tempo de meest absurde, hilarische verhalen. Er zijn nog kaarten beschikbaar via hetpodium.nl.

Met Silvester Zwaneveld, Wilko Terwijn, Jacob Spoelstra en Jeroen Pater

Silvester Zwaneveld

Natuurlijk bekend van cabaretduo Arie & Silvester. Het is bijna een thuiswedstrijd voor hem, want Silvester werd op 3 november 1969 geboren in Beilen. Na vele omzwervingen rondde hij de kunstacademie in Rotterdam af. In zijn soloshows vond Silvester diepgang. Hij is de eerste cabaretier die met een app de theaters in is gegaan. Maar Silvester doet meer dan cabaret, hij maakte ook visuele voorstellingen en regisseert jonge theatermakers.

Wilko Terwijn

Deze stand-up comedian heeft sinds 1995 overal wel gespeeld. Van New York tot Lowlands en alles daar tussen. Hij brak door met zijn Oudejaarsstand-up shows op TV en ging het theater in met zijn solovoorstellingen. Hij was een vaste medespeler bij De Grote Improvisatieshow, deed veel radio en nog veel meer achter de schermen. Hij is één van de vaste hoofdschrijvers van de Comedy Central Roasts en deed dat ook voor Minister President Mark Rutte en zijn Correspondents Dinner.

Jeroen Pater

Jeroen Pater behoort tot de eerste generatie stand-up comedians in Nederland. Zo behoorde hij onder andere tot de Comedy Explosion. Jeroen is een bezig bij. Zo is hij oprichter van de Utrechtse comedyclub het Comedyhuis en organisator van het Utrechtse International Comedy Festival in TivoliVredenburg. Het grootste Comedyfestival van de Benelux. Naast organiseren straalt deze comedian op het podium ook één en al ervaring uit.

Jacob Spoelstra

Deze gortdroge Friese comedian zet de zaal op zijn kop met de meest simpele dingen. Keer op keer slaat zijn humor aan. Jacob speelde op Lowlands en is regelmatig te zien in de line up van Comedytunes Comedynight.

De prijsvraag: Hoe lang bestaat de Comedynight van Comedytunes al ?  

Mail het antwoord naar prijsvraag@websitehoogeveen.nl en vermeld het volgende:
1. Het juiste antwoord.
2. Naam en adres gegevens.
3. Geboortedatum (18 jaar of ouder)
4. Uw email adres.
De winnaar wordt bekend gemaakt op 25 april 2022, de winnaar zal per mail op de hoogte worden gebracht.
Wilt u niet wachten op de uitslag en nu al uw kaartjes kopen. Klik dan op deze link.

Geef een reactie