Comedytunes comedynight en Rotting Christ in Het Podium

Hoogeveen – Na de uitverkochte eerste editie is Comedytunes terug in het Comedycafé van Het Podium met Silvester Zwaneveld, Wilko Terwijn, Jeroen Pater en Jacob Spoelstra. De grote zaal van het poppodium wordt omgetoverd tot gezellig café. Drie van Nederlands beste comedians en een MC vertellen in hoog tempo de meest absurde, hilarische verhalen. Er zijn nog kaarten beschikbaar via hetpodium.nl.

Silvester Zwaneveld

Natuurlijk bekend van cabaretduo Arie & Silvester. Het is bijna een thuiswedstrijd voor hem, want Silvester werd op 3 november 1969 geboren in Beilen. Na vele omzwervingen rondde hij de kunstacademie in Rotterdam af. In zijn soloshows vond Silvester diepgang. Hij is de eerste cabaretier die met een app de theaters in is gegaan. Maar Silvester doet meer dan cabaret, hij maakte ook visuele voorstellingen en regisseert jonge theatermakers.

 

Wilko Terwijn

Deze stand-up comedian heeft sinds 1995 overal wel gespeeld. Van New York tot Lowlands en alles daar tussen. Hij brak door met zijn Oudejaarsstand-up shows op TV en ging het theater in met zijn solovoorstellingen. Hij was een vaste medespeler bij De Grote Improvisatieshow, deed veel radio en nog veel meer achter de schermen. Hij is één van de vaste hoofdschrijvers van de Comedy Central Roasts en deed dat ook voor Minister President Mark Rutte en zijn Correspondents Dinner.

 

Jeroen Pater

Jeroen Pater behoort tot de eerste generatie stand-up comedians in Nederland. Zo behoorde hij onder andere tot de Comedy Explosion. Jeroen is een bezig bij. Zo is hij oprichter van de Utrechtse comedyclub het Comedyhuis en organisator van het Utrechtse International Comedy Festival in TivoliVredenburg. Het grootste Comedyfestival van de Benelux. Naast organiseren straalt deze comedian op het podium ook één en al ervaring uit.

 

Jacob Spoelstra

Deze gortdroge Friese comedian zet de zaal op zijn kop met de meest simpele dingen. Keer op keer slaat zijn humor aan. Jacob speelde op Lowlands en is regelmatig te zien in de line up van Comedytunes Comedynight.

 

BLACKMETALBAND ROTTING CHRIST IN HET PODIUM


Hoogeveen –
Donderdag 16 juni 2022 is er eindelijk weer metal in Het Podium met de Griekse blackmetalband Rotting Christ. Al drie jaar lang oogsten de mannen met strakke liveshows enthousiaste reacties van het publiek. De band bleef al die tijd groeien en evolueren, zo blijven ze niet alleen relevant met klassiekers, maar ook met nieuwe albums als Aealo (2010), Κατά τον δαίμονα εαυτού (2013), and Rituals (2016). De kaartverkoop voor het concert in Het Podium is gestart via hetpodium.nl.

 

The Heretics

Met het nieuwe The Heretics opent Rotting Christ een gloednieuw hoofdstuk. Ieder nummer vertegenwoordigt zijn eigen sonische universum. Zanger en gitarist Sakis Tolis en zijn broer Themis op drums vermengen hun klassieke, unieke stijl van riffs en ritmes met opwindende nieuwe elementen. Zo blijft de muziek altijd spannend en fris.The Heretics is een nieuwe stap in de evolutie van deze Griekse meesters, een fascinerende, muzikale reis door goed en kwaad. Met meer dan 30 jaar ervaring, 13 studioalbums, een dozijn EPs, singles en split releases en meer dan 1250 gespeelde shows, belooft Rotting Christ metal op z’n best!

Deel dit bericht!

Geef een antwoord